Anurag ten Klooster

Home / lessen / Mindfullness / Anurag ten Klooster

Anurag ten Klooster
Anurag(1970) is breed geschoold. Zij heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van coaching en counselling en neohypnotherapie. Daarnaast is zij geschoold als familie en organisatieopsteller en heeft zij een opleiding tot mindfulnesstrainer gevolgd.

Anurag is sinds 1998 werkzaam als coach, trainer en therapeut vanuit haar eigen praktijk en als coach/trainer bij een groot trainingsbureau. Trainingen geeft zij op het gebied van persoonlijke effectiviteit, loopbaan, communicatie, leidinggeven, assertiviteit en timemanagement. Anurag heeft ervaring met mensen uit de profit en nonprofitsector. Anurag is ook coach bij vrouwenwoensdag.nl en geeft de mindfulnesstraining en meditatiecursussen. Anurag is docent aan de coachingsopleiding, waar ze mensen tot mensgericht coach opleidt.

In de coaching en counselling werkt Anurag naast de gesprekken met verschillende methoden waardoor inzichten en ervaringen verder verdiept en verstevigd worden: Kernkwadranten, Transactionele Analyse, NLP, Voice-dialogue, Gestalt, Reddingsdriehoek, Familie en Organisatieopstellingen, Mindfulness- en Meditatietechnieken. Ook kan ze rollenspellen met je doen om een situatie te oefenen.

De sessies worden door veel ziektekostenverzekeraars vergoed. Loopbaancoaching kan je ook aftrekken van de belasting onder scholingskosten.

Anurag is als registercounsellor aangesloten bij de Algemene Beroepsvereniging voor Counsellors. Zij heeft een landelijk zorgnummer welke vergoeding mogelijk maakt bij ziektekostenverzekeraars. Op www.miraconsult.nl kan je hier meer informatie over vinden.